Hovenier Den Bosch

Als hovenier in de regio Den Bosch kunnen wij u zeer goed helpen wanneer uw tuin extra aandacht nodig heeft. Voor het maken van een kindvriendelijke tuin kunt u uitstekend terecht bij Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden voor particulieren en bedrijven:

Met jarenlange ervaring beschikt Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen over de nodige vakkundige kennis in allerlei soorten groenwerkzaamheden. Bovendien garanderen wij een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Indien er werkzaamheden niet door ons bedrijf kunnen worden uitgevoerd, blijft de goede prijs/kwaliteit verhouding gegarandeerd. Dit komt omdat we samenwerken met vaste partners. Hierdoor bent u verzekerd van één vast aanspreekpunt.

Tuinontwerp, -aanleg én -onderhoud in Den Bosch

Het begin van een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen heeft al vele tuinontwerpen mogen realiseren in en rondom Den Bosch. Dit kan variëren van een eenvoudige schets tot aan een zeer uitgebreide tekening. Uiteraard wordt er aandacht gegeven aan verschillende aspecten en luisteren wij graag naar uw wensen. De tuinaanleg zelf is verder een zeer belangrijke schakel tussen ontwerp en het eindelijke resultaat. Wij realiseren uw tuin zoals u het vanaf het begin had voorgesteld. Alleen het beste is goed genoeg!

Hét hoveniersbedrijf in Den Bosch dat luistert naar uw wensen

Wij luisteren naar uw smaak en wensen, want een tuin is natuurlijk erg persoonlijk. Zo kunt u zelf al nadenken over hoeveel tijd u wilt besteden aan uw tuin. Wat wilt u met uw tuin? Hoe kindvriendelijk moet de tuin worden? Wij kunnen gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden, alles behoort tot de mogelijkheden.

Bij uitstek úw tuinman

Bent u op zoek naar een hovenier in Den Bosch? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Joris van Roosmalen - gazon