Hovenier Sint Michielsgestel

Zoekt u een vakkundig hoveniersbedrijf voor tuinaanleg of -onderhoud? In regio Sint Michielsgestel staat hovenier Joris van Roosmalen graag voor u klaar. Wij houden rekening met al uw wensen en budget, zodat u altijd met een tevreden gevoel kunt (terug)kijken naar uw tuin. Uw gasten zullen zich meer dan welkom voelen in een goed verzorgde tuin.

Uw wensen vertaalt naar de werkelijkheid

Weet u al wat u wenst of wat u juist niet wilt? Samen met u nemen we alles door, kijken we wat
haalbaar is en hoe het vervolgens ingevuld kan worden. Helemaal of deels op de schop?Onderhoudsvrij of met uitgebreide beplanting? Wij kunnen veel voor u betekenen als hovenier in de omgeving van Sint Michielsgestel. Zo kunt u denken aan:

  • Cultuurtechnisch werken;
  • Tuinaanleg en tuinonderhoud;
  • Kleine bebouwingen;
  • Kunstgras of gewoon gras;
  • Tuinontwerp;
  • Daktuinen en gevelbegroeiing.

Alle seizoenen úw tuinspecialist

U kunt met uw tuin inspelen op elk seizoen van het jaar. Of het nu zomer, winter, lente of
herfst is, u wilt altijd een goed verzorgde tuin, toch? Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen in regio Sint Michielsgestel verzorgt uw tuin waar nodig is. Snoeiwerk, sneeuwvrij houden van de bestrating, maaien of schoffelen. U heeft qua werk geen omkijken naar uw tuin. Veel mensen kijken op tegen het winterklaar maken van de tuin. Wij kunnen dit efficiënt en vakkundig voor u doen.

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek

Niet iedereen heeft groene vingers of voldoende tijd om de tuin te onderhouden. U wilt gewoon
ontzorgd zijn en toch een mooie, goed verzorgde tuin hebben. Begint u al enthousiast of nieuwsgierig te worden? Merkt u dat uw droomtuin dichterbij dan ooit is? Met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen maakt u uw dromen waar. Wij zijn te bereiken op: 073 – 5035229 of 06 – 53616949.

Gecertificeerde hovenier in omgeving Schijndel

Als hovenier zijn wij aangesloten bij branchevereniging VHG. Wij staan voor ondernemen in het groen. Onze kwaliteit kunnen wij waarborgen door Tuinkeur certificering. Wij zijn derhalve dan ook trots op de 9.2 waarmee klanten ons beoordelen.

Vrijblijvend gesprek

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek. Zodoende kunnen wij actief naar u luisteren en een passende oplossing voor uw tuin bieden. Een impressie van onze mogelijkheden kunt u krijgen via Facebook. Hier plaatsen wij ook met enige regelmaat leuke updates voor tuinen. Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen: uw betrokken en vakkundige hovenier voor Schijndel en aanliggende plaatsen!