Hovenier Uden

Als hovenier hebben wij al vele mensen in en rondom Uden mogen helpen met het verwezenlijken van hun droomtuin. Heeft uw tuin een mooie opknapbeurt nodig en mist u de groene vingers om het zelf uit te voeren? Huur Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen in. Met enthousiasme en betrokkenheid gaan wij iedere klus vakkundig te lijf. Wij zijn dé ideale partner bij u thuis door ruime ervaring in:

Kunstgras als tuinaanleg

Tegenwoordig zien wij als hovenier dat steeds meer bedrijven en particulieren in Uden en omgeving kiezen voor kunstgras. Dit komt omdat kunstgras nauwelijks meer te onderscheiden is van echt gras. Samen met andere specialisten is hovenier Joris van Roosmalen uniek op de markt van kunstgras in de publieke sector. Door goede samenwerkingen kunnen wij u van expertise voorzien en informeren over de mogelijkheden van een kunstgras tuin. Het hebben van kunstgras biedt onder andere de volgende voordelen voor u:

  • Zeer duurzaam in combinatie met uitstekende kwaliteit;
  • Weinig onderhoud nodig;
  • Zeer veilig;
  • Uitstraling als echt gras.

Dé tuinman voor uw project

Kortom: kunstgras is een waardig alternatief voor echt gras! Benieuwd hoe kunstgras er precies uit ziet en voelt? Bij Joris van Roosmalen heeft u de mogelijkheid om proefstukken te zien. Zo kunt u een doordachte keuze maken voor uw tuin. Wij luisteren graag naar uw wensen met betrekking tot uw tuin en laten uw ideeën volledig tot leven komen.

Uw hoveniersbedrijf regio Uden voor tuinontwerp- en onderhoud

Toe aan een nieuwe tuin? In regio Uden is hovenier Joris van Roosmalen gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen. Wilt u dat hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen uw tuin ontwerpt en aanlegt. Neem gerust contact met ons op.

2015 141