Hovenier Veghel

Als erkende hovenier in Veghel en omstreken kunnen wij u goed helpen bij uw tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp. Hedendaags zijn wij als hoveniersbedrijf Tuinkeur gecertificeerd. Met trots en passie bieden wij de beste oplossingen aan voor uw tuin. Altijd al uw wensen willen verwezenlijken in uw tuin? Kom in contact met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen en dan kijken we samen wat er mogelijk is!

Tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinontwerp Veghel

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren op verschillende vakgebieden. Onze medewerkers kunnen in kleine én grote tuinen werkzaamheden uitvoeren. Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Heeft u interesse in kleine technische zaken of kleine bouwwerken? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met vaste bouwtechnische bedrijven, waardoor u één aanspreekpunt heeft. Ook in de wintermaanden staan wij voor u klaar. Met het juiste materiaal kunnen wij uw bestrating sneeuwvrij maken. U moet derhalve uw klanten toch veilig kunnen ontvangen?

Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen werkt bewust

Het is van belang dat landoppervlaktes goed in balans blijven. Dit doen wij door middel van cultuurtechnisch werken. Daarnaast verzorgt Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen ook het kappen en weghalen van bomen, evenals het wegfrezen van grote kluiten. Alles wordt op een professionele en veilige manier uitgevoerd.

Ontwerp uw tuin met hét hoveniersbedrijf regio Veghel

Tijdens overleg luisteren wij aandachtig naar uw wensen en behoeftes. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een eenvoudige schets, maar ook van een zeer uitgebreide tekening. Hierdoor heeft u meer inzicht in het uiteindelijke resultaat. Laat u informeren en adviseren om uw droomtuin te kunnen realiseren. Bent u enthousiast en wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord!

Joris van Roosmalen - gazon