Hovenier Zaltbommel

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Wilt u graag een ander uitzicht? In de omgeving van Zaltbommel is hovenier Joris van Roosmalen hét aanspreekpunt voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin. Ook voor uw bedrijfstuin bieden wij legio mogelijkheden tot verfraaiing. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging VHG en hebben een Tuinkeur certificering.

Voor alle wensen op tuingebied

Als u kinderen heeft, is het natuurlijk heerlijk als ze in de tuin kunnen ravotten. Anderzijds is het dan ook fijn als de tuin intact blijft. Bij Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen ontwerpen wij graag, samen met u, een kindvriendelijke tuin. Betreft het een onderhoudsarme tuin of tuin met hoogteverschillen? In regio Zaltbommel verwezenlijken wij uw wensen op tuingebied. Zo denken wij met u mee op het gebied van:

  • – Aanleggen border;
  • – Bouw van een tuinhuis;
  • – Ornamenten in de tuin.

Één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden

Door de samenwerking met diverse, vaste partners kunnen wij onze klanten één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden in de tuin bieden. Of het nu het slopen van de schuur, aanleggen van verlichting of het graven van een vijver betreft, de communicatielijnen blijven kort!

Seizoensgebonden werkzaamheden en onderhoud

Heeft u geen groene vingers en/of te weinig tijd om de tuin te onderhouden? Dan biedt Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen in de omgeving van Zaltbommel de mogelijkheid om dat voor u te doen. Snoeien, maaien, sneeuwvrij maken. Bespreek uw wensen met ons en samen maken we een plan van aanpak.

Daktuinen, gevelbegroeiing, kunstgras

Daktuinen en gevelbegroeiing hebben verscheidene voordelen. Zo zorgen ze voor aan aangenaam klimaat en huis en hebben een isolerende werking. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een daktuin voor uw woning of bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op. In de omgeving van Zaltbommel staan de medewerkers van hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen u graag te woord.

Joris van Roosmalen - gazon