Als u op zoek bent naar een goede hovenier om uw tuin of groenproject in Geffen te ontwerpen, aan te leggen of te onderhouden, dan bent u bij hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen aan het juiste adres. Gevestigd in Berlicum hebben wij al vele prachtige projecten in de regio mogen doen. Of u nu een klein project heeft of groot, en of u een particulier bent of een bedrijf: een beroep op Joris van Roosmalen kunt u altijd doen. Ook voor specialistische klussen, zoals daktuinen of gevelbegroeiing, kunt u ons inschakelen. Wij werken daarbij nauw samen met een gespecialiseerde partner in duurzame systeemoplossingen.

Uw droomtuin in Geffen gerealiseerd door hovenier Joris van Roosmalen

Wij kunnen u uitstekend adviseren over uw groenproject. Heeft u al ideeën over de uitvoering? Deel ze met ons; maak ons uw wensen kenbaar en samen komen we tot een ontwerp waarmee u 100% tevreden zult zijn. Alle werkzaamheden kunnen door ons uitgevoerd worden, al dan niet in samenwerking met één van onze gespecialiseerde partners. Zo kunt u de complete aanleg of renovatie van uw tuin of groenproject aan ons overlaten. Wij verzorgen o.a.:

  • Alle beplanting (bloemen, struiken, bomen);
  • Tuinafscheidingen en hekwerken;
  • Bestrating;
  • Besproeiingssystemen;
  • Tuinverlichting;
  • Waterpartijen;
  • Sauna, whirlpools, zwembaden.

Specialist in gazons

Hovenier Joris van Roosmalen is gespecialiseerd in de aanleg van gazons. Of u nu een mooi natuurlijk speel- of siergazon wilt, of een niet van echt te onderscheiden kunstgrasgazon; onze hoveniers verzorgen de aanleg van uw grastapijt in Geffen tot in de puntjes. Ook voor het onderhoud van uw gazon bent u bij ons aan het juiste adres.

Winterdienst

Ook in de winter kunt u een beroep doen op ons hoveniersbedrijf. Heeft u geen tijd, of is er een andere reden waarom u uw tuin of (bedrijfs-)terrein niet sneeuwvrij kunt maken? Schakel ons dan in; wij hebben al het materiaal voorhanden voor gladheidsbestrijding, strooien en sneeuwruimen.

Nordmann kerstboom

U kunt bij ons hoveniersbedrijf ook terecht voor een mooie Nordmann kerstboom. Of u nu een kleintje wilt voorin een bescheiden woonkamer, of juist een enorm exemplaar voor buiten of in de bedrijfshal; wij hebben prachtige kersbomen die in maat variëren tussen de 60 cm tot wel 3,5 meter of meer! Kijk op onze speciale kerstboom site en bestel direct uw kerstboom online. Als hovenier bezorgen wij deze gratis in Geffen!

Contact

Wilt u meer weten over alle diensten en mogelijkheden die wij te bieden hebben? Of wilt u graag een offerte aanvragen voor uw project in Geffen? Neem dan gerust contact met ons op. Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina, daar plaatsen wij regelmatig nieuw materiaal over tuintips of nieuwe projecten.

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk onze diensten