Als u op zoek bent naar een betrouwbaar hoveniersbedrijf dat het ontwerp en de aanleg van uw tuin volledig voor u kan verzorgen, dan is Joris van Roosmalen uit Berlicum uw perfecte partner. Ook het onderhoud van uw tuin is bij ons in goede handen. Wilt u iets gaan doen met gevelbegroeiing of een daktuin? Ook daarmee hebben wij veel ervaring. U kunt bij ons terecht als particulier en als bedrijf en werken graag aan zowel kleinere als grote groenprojecten. Kijk voor een aantal voorbeelden van gerealiseerde werken op onze referentiepagina.

Uw droomtuin van ontwerp tot aanleg

Wilt u een compleet nieuwe tuin in Nistelrode? Of is er een gedeelte wat u graag wilt laten opknappen? Wij helpen u om uw droomtuin te realiseren. Waarschijnlijk heeft u al wat ideeën over hoe uw tuin eruit moet komen zien, en hoeveel onderhoud deze na de aanleg nodig heeft. Dat nemen wij allemaal mee in het ontwerp. Er zijn een aantal zaken waarover u al zou kunnen nadenken, zoals:

  • Welke stijl heeft uw voorkeur? (klassiek, modern, strak, speels)
  • Hoeveel en welke soort verharding vind u mooi? (en praktisch)
  • Wat voor soort beplanting wilt u?
  • Wilt u misschien ook nog waterpartijen in uw tuin of groenproject?
  • Hoe kindvriendelijk moet de tuin worden?
  • Wat voor tuinafscheiding wilt u?
  • Hoeveel budget heeft u?

Door met u in gesprek te gaan, kunnen wij rekening houden met al uw wensen zodat wij voor u uw ideale tuin kunnen ontwerpen en aanleggen. Daarbij houden we natuurlijk altijd rekening met uw budget.

Alles onder één dak

Als hovenier kunnen wij uw tuin in Nistelrode compleet verzorgen. Bovendien hebben wij zelf een stabiel en betrouwbaar netwerk van echte vakspecialisten die wij kunnen inschakelen bij bijzondere werkzaamheden. Het hele project wordt door ons gecoördineerd en verzorgd; u heeft één aanspreekpunt, zodat alle communicatie soepel verloopt. Beplanting, gazonaanleg, bestrating, verlichting, waterpartijen en ornamenten, én besproeiingssystemen: Wij verzorgen alles voor u.

Specialist in gazons

Joris van Roosmalen is gespecialiseerd in gazonaanleg. Zoekt u dus een hovenier die u in Nistelrode kan voorzien van het perfecte gazon, dan zit u hier goed! Ook de aanleg van een kunstgrasgazon kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Kunstgrasgazons zijn bijna niet meer van natuurlijk gras te onderscheiden, terwijl het veel onderhoudsvriendelijk is. Vraag naar de mogelijkheden en voordelen!

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u graag een offerte aanvragen voor de aanleg van uw ideale tuin in Nistelrode door onze hoveniers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Kijk ook eens op onze Facebookpagina, waar wij regelmatig updates plaatsen in de vorm van handige informatie en recent gerealiseerde projecten.

hovenier tuinaanleg tuinontwerp onderhoud

Neem contact met ons op


    Bekijk onze diensten