Hovenier Uden

Heeft uw tuin een mooie opknapbeurt nodig en mist u de groene vingers om het zelf uit te voeren? Huur dan Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen in. Als hovenier hebben wij al vele mensen in en rondom Uden mogen helpen met het verwezenlijken van hun droomtuin. Met enthousiasme en betrokkenheid gaan wij iedere klus vakkundig te lijf. Wij zijn dé ideale partner bij u thuis door ruime ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud!

Kunstgras

Tegenwoordig zien wij als hovenier dat steeds meer bedrijven en particulieren in Uden en omgeving kiezen voor kunstgras. Dit komt omdat kunstgras nauwelijks meer te onderscheiden is van echt gras. Samen met andere specialisten is hovenier Joris van Roosmalen uniek op de markt van kunstgras in de publieke sector. Door goede samenwerkingen kunnen wij u van expertise voorzien en informeren over de mogelijkheden van een kunstgras tuin. Het hebben van kunstgras biedt onder andere de volgende voordelen voor u:
– Zeer duurzaam in combinatie met uitstekende kwaliteit;
– Weinig onderhoud nodig;
– Zeer veilig;
– Uitstraling als echt gras.

Kortom: kunstgras is een waardig alternatief voor echt gras! Benieuwd hoe kunstgras er precies uit ziet en voelt? Bij Joris van Roosmalen heeft u de mogelijkheid om proefstukken te zien. Zo kunt u een doordachte keuze maken voor uw tuin. Wij luisteren graag naar uw wensen met betrekking tot uw tuin en laten uw ideeën volledig tot leven komen.

2015 131

2015 141

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze diensten en wat wij voor u kunnen realiseren? Bent u toe aan een onderhoudscontract voor u tuin, zodat wij te allen tijde uw tuin verzorgen? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen. Als erkende hovenier in Uden en omgeving, tuinkeur gecertificeerd, verwezenlijken wij graag uw gazon. Niet alleen behandelen wij nieuwe tuinen, ook voor het onderhouden van uw huidige tuin zijn wij de aangewezen partner bij u thuis!