Start het voorjaar met een onderhoudsbeurt!

En geniet volop van meer tuinplezier.

 

Onderhoudsbeurt

Wat houdt deze Onderhoudsbeurt in? Wij zien graag dat u het hele jaar door volop kunt genieten van uw tuin. Daarom vinden wij het belangrijk om in het voorjaar een goede start te maken. U kunt tot 31 april profiteren van onze voorjaarsaanbieding en van één uur gratis tuinadvies voor € 199,-

Vroeg u zich wel eens af waarom die ene Leilinde minder goed groeit dan de rest of heeft u andere tuinvragen? Stel ze gerust, wij beantwoorden uw vragen graag.

Voorjaarsaanbieding

Wilt u straks (weer) heerlijk genieten van uw tuin? Wij vinden het belangrijk dat iedereen een tuin heeft om van te genieten! Maak daarom nu gebruik van onze voorjaarsaanbieding voor € 199,-.

  • –   4 uur voorjaasonderhoud
  • –   Inclusief bemesting
  • –   Inclusief kleine machines
  • –   Gratis Tuinadvies

Wat voor soort werkzaamheden doen we tijdens een voorjaarsbeurt:

Tuinaanleg
Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg: van patiotuinen tot moderne tuinen, met onze expertise op het gebied van tuinaanleg zijn wij u graag van dienst. Wij hebben zowel ervaring met particulieren tuinen als met het aanleggen van bedrijfstuinen. Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen beschikt over goed opgeleid personeel, professionele vakkennis en heeft de juiste materialen om uw droomtuin werkelijkheid te maken.

Tuinplannen?
Heeft u tuinplannen? Wij denken graag met u mee. Een klein deel van ons assortiment is: het aanleggen van looproutes, afwatering, bodembemonstering, bestrating, verlichting, etc.

Gazon
Wilt u genieten van een mooi gazon? Wij maken uw gazon klaar voor het nieuwe tuinseizoen. Denk hierbij aan het aanleggen van een nieuw gazon, het inzaaien van graszoden en het verticuteren van een gazon.

Snoeien
Door te snoeien ziet de tuin er niet alleen mooier uit, maar dit is ook belangrijk voor de gezonde ontwikkeling van bomen en struiken. Daarnaast is het soms nodig om licht te creëren voor andere planten of om de groei te corrigeren. Snoei bevordert de vruchtgave van fruitbomen en verlengt de levensduur van monumentale bomen.

Het begin van meer tuinplezier is een goed advies. Daarom profiteert u naast onze voorjaarsaanbieding van gratis tuinadvies t.w.v. één uur. Neem vrijblijvend contact met ons op. of bel naar 0653616949

Flyer A4