Hovenier Boxtel

Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen is een betrokken hovenier in de omgeving van Boxtel. Wij staan voor vakkundige kennis op het gebied van tuinontwerp, -aanleg én -onderhoud. Zoekt u een ervaren partner voor uw tuin of bedrijfstuin? Wij helpen u graag met:

Jarenlange ervaring als tuinman

Als hovenier hebben wij jarenlange ervaring in groenwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. U kunt daarom uitstekend bij ons terecht voor zowel grote- als kleine groenprojecten. Winter, zomer, herfst of lente: onze specialisten zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar door straalt!

Betrokken hovenier voor uw tuinproject

U kunt bij Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen rekenen op kwaliteit. Dit kunnen wij waarborgen door onze Tuinkeur certificering. Derhalve staan wij voor het opleveren van passende oplossingen voor mens, dier en plant. Verder biedt Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen de volgende voordelen:

  • Een persoonlijk contact met korte lijnen;
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Professioneel advies voor uw tuin.

Neem contact op met úw hoveniersbedrijf

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen, úw hovenier in de omgeving van Boxtel. Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw wensten te inventariseren.

Volg uw hovenier in regio Boxtel

Wilt u op de hoogte blijven van leuke acties en de mogelijkheden? Volg Joris van Roosmalen op Facebook of Twitter. Ideaal om alvast een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden voor uw tuin!