Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen is een betrokken en ervaren hovenier uit Berlicum, maar ook in de omgeving van Boxtel zijn wij werkzaam. Ons team staat voor vakkundige kennis op het gebied van tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Zoekt u een ervaren partner voor uw tuin of bedrijfstuin? Wij helpen u met:

Ervaren hovenier in Boxtel

In groenwerkzaamheden voor particulieren en bedrijven kunnen wij bouwen op vele jaren ervaring. U kunt daarom uitstekend bij ons terecht voor zowel grote als kleine groenprojecten. Winter, zomer, herfst of lente: onze specialisten zorgen ervoor dat uw tuin of groenvoorziening het hele jaar door straalt. U kunt ons benaderen voor het ontwerp en de aanleg van uw tuin, maar ook voor onderhoud van het groen rondom uw woning of bedrijf komen onze tuinmannen graag naar Boxtel.

Betrokken hovenier voor uw tuinproject

U kunt bij Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen rekenen op kwaliteit. Dit kunnen wij waarborgen door onze TuinKeur certificering. Wij houden dan ook rekening met mens, dier en plant bij het realiseren van onze projecten. Uiteraard gaan wij met u in gesprek over uw wensen en gaan we vervolgens op zoek naar de beste oplossing. Verder kunt u bij ons rekenen op:

  • Een persoonlijk contact met korte lijnen;
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding;
  • Professioneel advies voor uw tuin.

Neem contact op met úw hoveniersbedrijf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen, úw hovenier in de omgeving van Boxtel. Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw wensen te inventariseren.

Volg uw hovenier in regio Boxtel

Wilt u op de hoogte blijven van leuke acties en gerealiseerde tuinprojecten? Volg Joris van Roosmalen op Facebook of Twitter. Ideaal om alvast een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden voor uw tuin of ander groenproject.

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten