Kerstbomen

Bij Kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen vindt u een ruim assortiment kerstbomen in diverse maten en prijzen. Van de klassieke groene ‘Denneboom’ tot de exclusieve blauwe, zilveren en Nordmannspar in de maten 0,50 meter tot 7 meter hoog. Een Nordmann kerstboom kopen doet u bij Kerstboomkwekerij Joris van Roosmalen. Wij verkopen zowel gezaagde kerstbomen als bomen met kluit of in pot. Het is mogelijk om de perfecte kerstboom bij ons op het land zelf uit te zoeken. Inpakken is geen probleem en alle bomen staan uitgebreid uitgestald. Wij bezorgen zelfs de kerstboom mocht u niet in gelegenheid zijn om de kerstboom zelf mee te nemen. In een straal van 5 km om Berlicum wordt het zelfs gratis bezorgd!

Nordmann kerstboom kopen

Wilt u een Nordmann kerstboom kopen? Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Bij ons vindt u de beste naaldvaste Nordmann kerstbomen. Bij ons bent u verzekerd van goede kwaliteit omdat wij streng toezien op de regels zoals door ‘Original Nordmann” opgesteld. Uiteraard kweken wij zelf ook bomen waardoor wij altijd bomen van eigen land kunnen leveren.

Eenvoudig de kerstboom opzetten

Wij bieden u een zeer eenvoudig systeem om de kerstboom op te zetten. Bij aankoop wordt de boom voorgeboord zodat u de kerstboomstandaard alleen maar hoeft neer te zetten en de kerstboom erop te plaatsen. Door het Easyfix systeem staat de boom veel steviger en door het waterreservoir behoud de kerstboom zijn naalden beter en langer.

Kerstboom kopen

Heeft u vragen over de prijzen of wilt u direct een Nordmann kerstboom kopen? Ook voor de zakelijke klant zoals winkelcentra of bedrijven leveren en plaatsen wij kerstbomen tot wel 15 meter. Neemt u gerust contact op via kerstbomen@jorisvanroosmalen.nl of bel naar 073-5035229.

kerstbomen