Hovenier Rosmalen

Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen is een erkende hovenier en voorziet in tuinoplossingen voor klanten in Rosmalen, Den Bosch, Den Dungen en aanliggende plaatsen. Als hovenier zijn wij Tuinkeur gecertificeerd en uw partner voor:

In de wintermaanden kunnen wij u een helpende hand bieden bij gladheidsbestrijding, strooien én het ruimen van sneeuw. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw tuin? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen voor al uw voorkeuren. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden van uw tuin zijn.

Tuinonderhoud-, aanleg- én ontwerp in Rosmalen

Wij kunnen onze expertise toepassen voor zowel kleine- als grote tuinen. Wij maken hierbij geen onderscheid tussen particulieren en bedrijven. Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen is voor u dé hovenier in de omgeving van Rosmalen!

Wij schenken aandacht aan uw naaste omgeving. Dit doen wij door cultuurtechnisch te werken. Met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen worden alle werkzaamheden op een professionele en veilige manier uitgevoerd. Dit kunnen wij dan ook met trots waarborgen door onze Tuinkeur certificering. Niet voor niets worden wij door onze klanten beoordeeld met een 9.2!

Meer over uw hovenier in Rosmalen

Als gedreven en gepassioneerde hovenier staan wij voor korte lijnen en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. U vindt bij ons dé beste oplossingen met harmonie tussen mens, dier en plant.

Vrijblijvend advies

Zoekt u een erkende hovenier in Rosmalen of omgeving? Laat u vrijblijvend informeren en adviseren door onze specialisten voor uw droomtuin. U kunt contact met ons opnemen via 073-5035229 of info@jorisvanroosmalen.nl. Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen: uw hovenier voor Rosmalen en aanliggende plaatsen!

Voor het laatste tuinadvies én reacties van klanten kunt u ons volgen op Facebook. Eveneens plaatsen wij met regelmaat leuke berichten op Twitter.

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten

    Contact