Hovenier Den Bosch

Met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen in regio Den Bosch neemt u een hovenier in dienst die extra aandacht geeft aan uw kindvriendelijke tuin. Er is een kleine baby opkomst en daarvoor moet u een kindvriendelijke tuin hebben? Wij zijn gespecialiseerd in het tuinonderhoud, tuinaanleg en tuinontwerp. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Uw huis wordt omgetoverd in een thuis!

Met jarenlange ervaring beschikt Joris van Roosmalen over de nodige vakkundige kennis in allerlei soorten groenwerkzaamheden. Bovendien garanderen wij een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Indien er werkzaamheden niet door ons bedrijf kunnen worden uitgevoerd, blijft de goede prijs/kwaliteit verhouding gegarandeerd. Dit komt omdat we samenwerken met vaste partners.

Tuinontwerp, -aanleg én -onderhoud in regio Den Bosch

Het begin van een mooie tuin begint met een goed tuinontwerp. Joris van Roosmalen heeft al vele tuinontwerpen mogen realiseren in en rondom Den Bosch. Dit kan variëren van een eenvoudige schets tot aan een zeer uitgebreide tekening. Uiteraard wordt er aandacht besteedt aan verschillende aspecten en luisteren wij graag naar uw wensen. De tuinaanleg zelf is verder een zeer belangrijke schakel tussen ontwerp en het eindelijke resultaat. Wij realiseren uw tuin zoals u het vanaf het begin had voorgesteld.

De hovenier in Den Bosch die luister naar uw wensen

Wij luisteren naar uw smaak en wensen, want een tuin is natuurlijk erg persoonlijk. Zo kunt u zelf al nadenken over hoeveel tijd u wilt besteden aan uw tuin. Wat wilt u met uw tuin? Hoe kindvriendelijk moet de tuin worden? Wij kunnen gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden.

Bij uitstek úw tuinman

Bent u op zoek naar een hovenier in Den Bosch? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten

    Contact