Tuinaanleg in Den Bosch

Een prachtig tuinontwerp is slechts de helft van het werk: zonder goede tuinaanleg is het ontwerp weinig waard. Dat begrijpt Joris van Roosmalen heel goed. Wij zorgen ervoor dat uw tuinontwerp tot leven komt en dat u jarenlang kan genieten van het eindresultaat. Bij referenties ziet u een overzicht van eerdere tuinen die wij eerder hebben aangelegd. Woont u in de omgeving van Den Bosch, dan kunt u voor uw tuinaanleg op Joris van Roosmalen rekenen!

Tuinaanleg in Den Bosch en meer

Bij Joris van Roosmalen heeft u het heft in handen. U bespreekt met hem wat u voor ogen heeft, of welke elementen u graag in uw tuin terugziet. Dit kan met een ontwerp dat u zelf gemaakt heeft of u kunt ons een ontwerp laten maken. Meer informatie hierover vindt u bij tuinontwerp. Daarna zorgt Joris van Roosmalen ervoor dat de tuin helemaal naar uw wens aangelegd wordt. Wij werken met de beste materialen en hebben een goede samenwerking met leveranciers. Zo kunt u van een heerlijke tuin genieten voor een kleine prijs. Uiteraard kunt u met onze tuinmannen eventuele aanpassingen bespreken of extra’s toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Aanleg vijver
  • Tuinverlichting
  • Tuinborders
  • Tuindouche of sauna
  • Natuurtuin

Tuinonderhoud

Om jarenlang te genieten van uw mooie tuin moet hij natuurlijk onderhouden worden. Heeft u zelf niet zulke groene vingers, of heeft u geen tijd voor onderhoud? Dan kunnen wij dit u compleet of gedeeltelijk uit handen nemen. Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over het onderhoud van uw tuin. Meer informatie hierover vindt u bij tuinonderhoud.

Bijzondere tuinaanleg in Den Bosch

Het hoveniersbedrijf van Joris van Roosmalen is in Berlicum gevestigd, maar we zijn actief in de hele regio. Daar maken Den Bosch en Rosmalen uiteraard ook deel van uit. Het bijzondere aan ons hoveniersbedrijf is dat wij zelf alle werkzaamheden uitvoeren. Zo is kwaliteit bij ons elke keer weer gegarandeerd. Wilt u het vakmanschap van Joris van Roosmalen ervaren en uw tuin door ons laten aanleggen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Kijk ook eens op onze Facebookpagina voor tuintips en foto’s van onze projecten.

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten