Bent u op zoek naar een mooi tuinontwerp voor uw tuin in de omgeving van Den Bosch? Dan zit u bij Joris van Roosmalen goed! Hij weet dat een prachtige tuin met een goed ontwerp begint en daar helpt hij u graag mee. Van eenvoudige tot zeer complexe tekeningen, Joris van Roosmalen kan ze ontwerpen!

Persoonlijk tuinontwerp

Uw tuin moet natuurlijk voldoen aan uw smaak en wensen; u bent immers degene die hem het meeste gaat zien. Daarom legt Joris van Roosmalen veel nadruk op een goede samenwerking en communicatie. Op die manier kan hij garanderen dat u tevreden gaat zijn met de tuin die ontworpen wordt. Enkele zaken waar hij rekening mee houdt zijn:

  • Tuinstijl
  • Soort verharding
  • Gazon
  • Beplanting

Samen met Joris van Roosmalen bespreekt u de visie die u voor ogen heeft en dan bekijkt u de mogelijkheden en de haalbaarheid van uw ideeën. Een kort kijkje bij referenties laat zien wat voor ontwerpen Joris van Roosmalen al eerder heeft gemaakt. Na het ontwerpen van de tuin moet hij natuurlijk ook aangelegd worden. Gelukkig kan Joris van Roosmalen dit ook voor u doen! Bij tuinaanleg vindt u hier meer informatie over. Mocht u interesse hebben in zijn tuinontwerpen of meer informatie willen, dan kunt u contact met hem opnemen.

Brabants tuinontwerp

Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen bestaat enkel uit Joris zelf, maar dit maakt hem niet minder dan andere hoveniersbedrijven. Hij heeft ruime ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Als u voor zijn hoveniersbedrijf kiest bent u zeker van persoonlijk contact en een hovenier die goed naar uw wensen luistert. Hij voert de werkzaamheden zelf uit en beschikt over een goede samenwerking met leveranciers; zo kunt u profiteren van kwalitatieve service voor een goede prijs. Hij is gevestigd in Berlicum, Noord-Brabant, maar is ook actief in de regio Rosmalen en Den Bosch. Voor het maken van een afspraak of eventuele vragen kunt u contact met hem opnemen.

hovenier tuinaanleg tuinontwerp onderhoud

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten