Als u een tuin aan wilt laten leggen, wilt u dat doen met een partner die passie heeft voor groen en tuinen. In regio Erp bent u dan aan het goede adres bij Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen. Wij blinken uit door vakkennis, passie en betrokkenheid. Verder begrijpen wij als geen ander dat u graag één aanspreekpunt wilt voor alle werkzaamheden in uw tuin. Of er nu een deel afgegraven moet worden of een boom gerooid, bij Joris van Roosmalen werken wij samen met vaste partners voor alle voorkomende tuinwerkzaamheden.

Een goed ontwerp, een goed begin

Iedere fraai aangelegde tuin begint met een goed ontwerp. In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart en vertalen dat door naar een ontwerp. Wilt u een kindvriendelijke tuin? Een vijver of toch een tuin die wat minder onderhoud vergt? Laat het de specialisten van hovenier Joris van Roosmalen weten, wij realiseren uw droomtuin in Erp en omgeving.

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Het aanbrengen van hoogteverschillen;
  • Bestrating;
  • Vijver en vijverornamenten;
  • Besproeiing.

Uiteraard houden wij eveneens rekening met uw budget, dit doen wij onder andere door een werkschema naar uw wensen op te stellen.

Joris van Roosmalen, ook voor de zakelijke klant

Heeft u een bedrijf en wilt u graag een mooie, groene uitstraling van uw bedrijf? Dit behoort tot de mogelijkheden van hovenier Joris van Roosmalen in de omgeving van Erp.

Om u te ontzorgen, ontwerpen en leggen wij de tuin niet alleen aan; u kunt het groen ook door ons laten onderhouden. Als hovenier hebben wij daarvoor uiteraard de benodigde kennis in huis.

Daktuinen en kunstgras

Heeft u altijd al willen genieten van de voordelen van een daktuin of onderhoudsvrij kunstgras? Nabij Erp realiseert Joris van Roosmalen al uw tuinoplossingen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten