Heeft u een hovenier nodig in Gemert of omgeving? Ga dan voor de kwaliteit die het Hoveniersbedrijf van Joris van Roosmalen levert.

Particulieren en bedrijven

Joris van Roosmalen werkt al jaren voor zowel particulieren als voor bedrijven. Of u nu alleen een tuin wil laten ontwerpen, of het hele proces van ontwerp tot uitvoering en onderhoud wil uitbesteden: Dit hoveniersbedrijf levert altijd kwaliteit en geeft u professioneel en vakkundig advies.

Tuin aanleg

Als u ons nodig heeft voor de aanleg van een tuin, zullen wij allereerst met u in gesprek gaan om vast te stellen wat uw wensen zijn. Welke tuinstijl past bij u? U kunt alvast een wensenlijstje opstellen waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld:

  • Gazon (een speelgazon, kunstgras of misschien wel geen gazon)
  • Welke soort en hoeveel verharding
  • Wilt u hoogteverschillen
  • Welke soort beplanting
  • Waterpartijen
  • Tuinafscheiding

Natuurlijk kunt u gaandeweg het project nog tegen zaken aanlopen waar u niet eerder over had nagedacht, maar die u toch graag aangepakt wil hebben. In dat geval denken wij graag met u mee en zullen we het project gewoon aanpassen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw tuin uiteindelijk helemaal naar uw wens zal zijn.

Eigen ontwerp

Wellicht heeft u zelf al een tuinontwerp gemaakt, dat u door ons wil laten uitvoeren. Natuurlijk is dat ook mogelijk. We zullen uw plan samen bespreken en vaststellen hoe wij uw ontwerp gaan uitvoeren.

Daktuin of gevelbegroeiing

Joris van Roosmalen heeft niet alleen heel veel verstand van tuinaanleg en -onderhoud, ook voor modernere vormen van tuinieren, zoals daktuinen, sedumdaken en gevelbegroeiing kunt u bij ons terecht. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u ook allerlei oplossingen bieden voor bijvoorbeeld schuine daken, of gevelbegroeiing waarbij we gebruik kunnen maken van systemen die zowel voor binnen als buiten geschikt zijn.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u graag dat wij een keertje bij u in Gemert of omgeving op bezoek komen om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons, wij helpen u graag verder.

hovenier tuinaanleg tuinontwerp onderhoud

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten