Zoekt u voor uw tuin in omgeving Heeswijk Dinther een vakkundige hovenier? Dan bent u aan het juiste adres bij Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen! Heeft u een tuin die aan een opknapbeurt toe is? Soms is zelf doen geen optie, al is de wens voor een mooie tuin zeker aanwezig. Tijd of gebrek aan groene vingers is een vaak voorkomende reden.

Het kan ook zijn dat u uw tuin anders wilt gaan invullen. Onderhoudsvrij, met kleine bebouwing of fleurig? Ga met ons in gesprek; wij kunnen uw wensen naadloos doorvoeren, zodat u een tuin verkrijgt waar u met recht trots op kunt zijn. In regio Heeswijk Dinther verwezenlijkt hovenier Joris van Roosmalen uw wensen op tuingebied!

Voor ieder wat wils

Of u nu kiest voor bestrating of kunstgras, in de omgeving van Heeswijk Dinther bent u bij Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen aan het juiste adres. Voor bebouwing in uw tuin maken wij gebruik van partners. Uiteraard heeft u maar één aanspreekpunt. Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

Kunstgras

Wilt u kunstgras in uw tuin? Vroeger zag men direct het verschil tussen kunstgras en echt gras. Tegenwoordig is het verschil nauwelijks zichtbaar. Kortom: met kunstgras heeft u meteen een goed uitziende, verzorgde en representatieve tuin. Voordeel is bovendien dat het praktisch geen onderhoud behoeft!

Tuinaanleg en tuinonderhoud

Soms lijkt een tuin niet veel werk te geven totdat je eraan begint. Oude boomstronken of beschadigde bestratingen komen veel voor. Wij kunnen dit snel en vakkundig voor u oplossen door bijvoorbeeld de wortels weg te frezen. U kunt bij ons terecht voor de aanleg van de tuin, maar ook zeker tuinonderhoud alle seizoenen. Wij nemen met u het plan van aanpak door en houden rekening met uw budget en wensen. Met Hoveniersbedrijf van Roosmalen worden tuinen in regio Heeswijk Dinther een stuk mooier!

Bel ons!

Wacht niet langer om goed advies te krijgen over uw tuin. Hoveniersbedrijf van Roosmalen: dé hovenier voor uw tuin.

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten