In regio Loosbroek staat Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen als hovenier voor u klaar met groenwerkzaamheden. Wilt u graag uw tuin aangelegd hebben met kronkelige paadjes, bestrating of verlichting? Een patiotuin of modern aangelegd? Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij dé hovenier voor uw tuin. Middels een persoonlijk gesprek brengen wij graag uw wensen en voorkeuren in kaart.

Daktuinen en gevelbegroeiing

Heeft u een bijzondere daktuin op het oog? Of een gevel die u graag begroeid zou zien? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden in de omgeving van Loosbroek bij hovenier Joris van Roosmalen. Bij het aanleggen van daktuinen kunt u onder andere denken aan:

  • Sedum tapijt;
  • Kruidendak;
  • Grasdak;
  • Bloemenweide.

Voordelen van daktuinen zijn isolatie, geluidsdemping en temperatuurregulatie. Wij informeren u graag hierover.

Gazon en kunstgras

Het gazon is vooral een rustgevende plek in de tuin, maar kan ook verschillende andere doelen dienen. Bijvoorbeeld als lig- of speelweide voor de kinderen. Om uw gazon in optimale conditie te behouden, heeft uw tuin voortdurende zorg nodig. Om het gazon gezond te houden, dient men het:

  • Regelmatig te maaien;
  • Te bemesten;
  • Te verticuteren.

Om u de zorg uit handen te nemen, biedt Joris van Roosmalen in regio Loosbroek de mogelijkheid om uw gazon een voorjaars- zomer- of winterbeurt te geven. Heeft u toch liever een onderhoudsvrij gazon? Dan kunt u bij Joris van Roosmalen kiezen voor kunstgras. Wij leveren kunstgras dat, behalve veilig, bijna niet van echt gras te onderscheiden is.

Een vrijblijvend gesprek

Wilt u meer zien van de realisaties van hovenier Joris van Roosmalen in Loosbroek? U kunt contact met ons opnemen via de telefoon of mail. Daarnaast ontleent onze pagina op Facebook zich uitstekend voor een impressie van de mogelijkheden. Ons goed opgeleide personeel heeft alle vakkennis in huis om uw droomtuin te realiseren.

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten