In regio Nuland is hovenier Joris van Roosmalen dé aangewezen specialist voor uw tuin. Wilt u graag een kindvriendelijke tuin? Een onderhoudsarme tuin? Als hoveniersbedrijf denken wij graag met u mee en worden al uw wensen in de tuin verwerkt.

Bijzondere projecten voor uw tuin

Heeft u bijzondere wensen ten aanzien van uw tuin? Bij Joris van Roosmalen kunt u terecht voor een diversiteit aan groenwerkzaamheden. U kunt onder andere denken aan de volgende werkzaamheden voor uw tuin:

  • Aanleg van een vijver;
  • Hekwerken/tuinafscheidingen;
  • Tuinverlichting;
  • Bestratingsmaterialen;
  • Tuindouche, sauna of whirlpool.

Voor het verwerken van de groenwerkzaamheden, werken wij samen met een aantal vaste partners. Verder staan wij voor het leveren van een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Kortom: hovenier Joris van Roosmalen staat klaar voor uw tuin in Nuland van A tot Z!

Een ontwerp op maat

Uw droomtuin begint met hét perfecte ontwerp. Wat voor een tuin past bij uw persoonlijke situatie? Welk ontwerp past bij uw huis? Eet u graag buiten? Allemaal zaken waar wij als hoveniersbedrijf in regio Nuland graag rekening mee houden. Een goed ontwerp begint dan ook met een persoonlijk contact, korte lijnen én een passend ontwerp voor uw tuin.

Tuinonderhoud

Na de aanleg van uw tuin wilt u optimaal kunnen genieten van uw omgeving. Wij raden daarvoor tuinonderhoud aan. Zo houdt u uw tuin in optimale conditie. Bij het onderhouden van uw tuin helpen wij u graag met:

  • Snoeien;
  • De grasmat in optimale conditie brengen;
  • Bemesten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op tuingebied? Wat hovenier Joris van Roosmalen u kan bieden voor uw tuin in de omgeving van Nuland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een informatief gesprek. U kunt ons telefonisch bereiken op: 073-5035229 of mobiel: 06-53616949. Daarnaast kunt u ons per mail bereiken: info@jorisvanroosmalen.nl.

hovenier tuinaanleg tuinontwerp onderhoud

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten