Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen is een gepassioneerde en betrokken hovenier in de omgeving Schijndel. Met ruime ervaring staan wij u bij voor uw tuin in de breedste zin van het woord. U kunt onder andere denken aan:

Eveneens kunt u ons inschakelen voor complexere werkzaamheden. Gedacht kan worden aan onder andere bestrating, aanleg van gazon / kunstgras of dakbegroeiing. Wij zijn een complete hovenier die inspeelt op uw voorkeuren en wensen.

Hét hoveniersbedrijf voor elk seizoen

Met hulp van Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen is uw tuin een ontspannen plek voor de lente, zomer, herfst én winter. U kunt ons inschakelen voor zowel grote- als kleine tuinwerkzaamheden. Heeft uw tuin voorjaarsonderhoud nodig? Of heeft u hulp nodig bij gladheidsbestrijding? Als gecertificeerde hovenier in de regio Schijndel staan wij voor:

  • Een persoonlijk contact;
  • Korte lijnen;
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij zijn oprecht betrokken bij uw tuin. Hierbij bieden wij zowel een professioneel advies voor particulieren als bedrijven. Uiteraard met de beste harmonie voor mens, dier en plan in acht genomen.

Gecertificeerde hovenier in omgeving Schijndel

Als hovenier zijn wij aangesloten bij branchevereniging VHG. Wij staan voor ondernemen in het groen. Onze kwaliteit kunnen wij waarborgen door Tuinkeur certificering. Wij zijn derhalve dan ook trots op de 9.2 waarmee klanten ons beoordelen.

Vrijblijvend gesprek

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek. Zodoende kunnen wij actief naar u luisteren en een passende oplossing voor uw tuin bieden. Een impressie van onze mogelijkheden kunt u krijgen via Facebook. Hier plaatsen wij ook met enige regelmaat leuke updates voor tuinen. Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen: uw betrokken en vakkundige hovenier voor Schijndel en aanliggende plaatsen!

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten