Hovenier voor Schijndel

Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen is een gepassioneerde en betrokken hovenier in de omgeving Schijndel; gevestigd in Berlicum. Met jaren ervaring staan wij klaar voor u en uw tuin in de breedste zin van het woord. U kunt onder andere denken aan:

Hovenier Schijndel voor alle werkzaamheden

U kunt ons ook inschakelen voor complexere werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan o.a. bestrating, aanleg van gazon / kunstgras of dakbegroeiing. Wij zijn een complete hovenier en nemen al uw wensen en voorkeuren in de plannen mee. Is iets praktisch of budgettair gezien niet mogelijk? Wij denken graag met u mee. Daarnaast doen wij  bijna alles zelf. Moet er iets gebeuren wat wij echt niet kunnen? Dan werken we graag samen met één van onze partners. Zo kunt u het hele project met een gerust hart aan ons overlaten, en heeft u één aanspreekpunt met korte lijntjes.

Hét hoveniersbedrijf voor elk seizoen

Met hulp van Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen is uw tuin een ontspannen plek voor de lente, zomer, herfst én winter. U kunt ons inschakelen voor zowel grote als kleine tuinwerkzaamheden. Heeft uw tuin voorjaarsonderhoud nodig? Of heeft u hulp nodig bij gladheidsbestrijding? U kunt ook een onderhoudscontract afsluiten met ons, voor periodiek onderhoud. Als gecertificeerde hovenier in de regio Schijndel staan wij voor:

  • Een persoonlijk contact;
  • Korte lijnen;
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij zijn oprecht betrokken bij uw tuin. Hierbij bieden wij zowel een professioneel advies voor particulieren als bedrijven. Uiteraard zoeken wij altijd naar de beste oplossing voor zowel mens, dier als plant.

Gecertificeerde hovenier in omgeving Schijndel

Als hovenier zijn wij aangesloten bij branchevereniging VHG. Wij staan voor ondernemen in het groen. Onze kwaliteit kunnen wij waarborgen door TuinKeur certificering. Wij zijn derhalve dan ook trots op het waarderingscijfer 9.2 waarmee klanten ons beoordelen.

Vrijblijvend gesprek

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek. Wij luisteren naar al uw wensen en denken met u mee.  Zo komen we samen tot de beste oplossing voor uw tuin of groenvoorziening. Op Facebook vindt u tal van projecten waar wij aan hebben gewerkt; zo kunt u alvast een mooie indruk krijgen van de mogelijkheden. Hier plaatsen wij ook met enige regelmaat leuke tips voor tuinen. Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen: uw betrokken en vakkundige hovenier voor de regio Schijndel!

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten