Hovenier voor Uden

In en rondom Uden hebben wij als hovenier al vele particulieren én bedrijven mogen helpen met het verwezenlijken van hun droomtuin. Heeft uw tuin een goede opknapbeurt nodig en mist u de groene vingers om het zelf uit te voeren? Of zoekt u iemand voor het onderhoud van het groen rondom uw woning of bedrijfspand? Huur dan Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen uit Berlicum in. Wij gaan iedere klus enthousiast en vakkundig te lijf. Als ervaren hovenier in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zijn onze tuinspecialisten de ideale partner. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Tuinontwerp en -aanleg in Uden

Wilt u uw tuin volledig door ons laten ontwerpen? Of heeft u al bepaalde ideeën en wilt u die graag door ons laten uitwerken? Bij Joris van Roosmalen luisteren we goed naar uw wensen en komen we samen met u tot het perfecte ontwerp voor uw tuin. Uiteraard kunt u de aanleg en het onderhoud van uw tuin of groenpartijen ook volledig aan ons overlaten. Ook voor speciale elementen, zoals de aanleg van een lichtplan, een fontein, een tuinsauna of andere bijzondere elementen, zijn wij de centrale schakel voor u.

Hovenier voor onderhoud in Uden

U kunt bij ons ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw tuin of groenvoorzieningen. Wij komen dan op gezette tijden bij u langs om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren, zodat alles er weer piekfijn bij ligt. Van borders tot gazon: ze zijn in goede handen bij de hoveniers van Joris van Roosmalen. Wij zijn erkend hovenier en zijn ook door TuinKeur gecertificeerd: u kunt daarom vertrouwen op een uitstekende service.

Kunstgras of natuurlijk gazon

Ook voor de aanleg van uw gazon schakelt u Joris van Roosmalen in. Het kan dan gaan om een natuurlijk ingezaaid gazon of een grasmat die bestaat uit graszoden. Het komt echter steeds vaker voor dat wij prachtige en nauwelijks van echt te onderscheiden kunstgras gazons aanleggen. Daarbij zorgen we uiteraard voor een perfecte drainage.  Door goede samenwerkingen kunnen wij u perfect adviseren en informeren over de mogelijkheden van een kunstgras tuin. Het hebben van kunstgras biedt onder andere de volgende voordelen voor u:

  • Zeer duurzaam in combinatie met uitstekende kwaliteit;
  • Weinig onderhoud nodig;
  • Zeer veilig;
  • Uitstraling als echt gras.

Natuurlijk kunt u bij ons ook proefstukken bekijken van de verschillende soorten kunstgras, zodat u de beste keuze kunt maken.

Úw hovenier in regio Uden

Toe aan een nieuwe tuin? Iemand nodig voor het onderhoud? In regio Uden is hovenier Joris van Roosmalen gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen. Wilt u dat ons hoveniersbedrijf uw tuin ontwerpt en aanlegt? Neem gerust contact met ons op. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde projecten, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Eveneens vindt u diverse gerealiseerde tuinen onder referenties.

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten