In en rondom Uden hebben wij als hovenier al vele huishoudens mogen helpen met het verwezenlijken van hun droomtuin. Heeft uw tuin een mooie opknapbeurt nodig en mist u de groene vingers om het zelf uit te voeren? Huur dan Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen in. Met enthousiasme en betrokkenheid gaan wij iedere klus vakkundig te lijf. Door onze ruime ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud zijn wij dé ideale partner. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

Kunstgras als tuinaanleg in Uden

Tegenwoordig zijn wij als hovenier dat steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor kunstgras in Uden en omgeving. Dit komt omdat kunstgras nauwelijks meer te onderscheiden is van echt gras. Samen met andere specialisten is hovenier Joris van Roosmalen uniek op de markt van kunstgras in de publieke sector. Door goede samenwerkingen kunnen wij u van expertise voorzien en informeren over de mogelijkheden van een kunstgras tuin. Het hebben van kunstgras biedt onder andere de volgende voordelen voor u:

  • Zeer duurzaam in combinatie met uitstekende kwaliteit;
  • Weinig onderhoud nodig;
  • Zeer veilig;
  • Uitstraling als echt gras.

Dé hovenier voor uw project in Uden

Kunstgras is een waardig alternatief voor echt gras. Benieuwd hoe kunstgras er precies uit ziet en voelt? Bij Joris van Roosmalen heeft u de mogelijkheid om proefstukken te zien. Zo kunt u een doordachte keuze maken voor uw tuin. Wij luisteren graag naar uw wensen met betrekking tot uw tuin en laten uw ideeën volledig tot leven komen.

Zowel tuinontwerp als -onderhoud

Wilt u meer informatie over onze diensten en wat wij voor u kunnen realiseren? Bent u toe aan een onderhoudscontract voor u tuin, zodat wij te allen tijde uw tuin verzorgen? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen. Als erkende hovenier in Uden en omgeving, tuinkeur gecertificeerd, verwezenlijken wij graag uw gazon. Niet alleen behandelen wij nieuwe tuinen, ook voor het onderhouden van uw huidige tuin zijn wij de aangewezen partner bij u thuis.

Úw hovenier in regio Uden

Toe aan een nieuwe tuin? In regio Uden is hovenier Joris van Roosmalen gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen. Wilt u dat ons hoveniersbedrijf uw tuin ontwerpt en aanlegt? Neem gerust contact met ons op. Om alvast kennis te maken met diverse realisaties, kunt u terecht op onze Facebookpagina. Eveneens vindt u diverse gerealiseerde tuinen onder referenties.

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten