Hovenier Veghel

Als erkende en gewaardeerde hovenier in de regio  kunnen de medewerkers van Hovenier Joris van Roosmalen u goed helpen in Veghel en omstreken bij uw tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp. Door jarenlange ervaring en vakkundig werk, zijn wij door TuinKeur gecertificeerd. Hier zijn wij heel trots op, want het betekent dat wij voor u de beste oplossingen aanbieden voor uw tuin. Wilt u uw wensen willen verwezenlijken in uw tuin? Kom dan in contact met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Tuinaanleg, -ontwerp en -onderhoud in Veghel

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren op verschillende vakgebieden. Onze vakkundige medewerkers kunnen in kleine én grote tuinen werkzaamheden uitvoeren. Hovenier Joris van Roosmalen kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Uw hovenier in Veghel, ook voor tuintechniek

Moeten er kleinere technische zaken aangelegd of opgelost worden? Of moet er een klein bouwwerk gemaakt worden? Ook daarvoor kunt u Joris van Roosmalen inschakelen. Wij werken nauw samen met vaste bouwtechnische bedrijven, waardoor u één aanspreekpunt heeft.

In zomer én winter

Ook in de wintermaanden staan wij voor u klaar. Er is dan misschien in de tuin niet zoveel te doen, maar u kunt ons ook inschakelen wanneer uw bestrating sneeuwvrij gemaakt moet worden.  Met het juiste materiaal komen wij naar Veghel om uw terrein vrij van sneeuw te maken. U moet per slot van rekening toch uw klanten veilig kunnen ontvangen.

Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen werkt bewust

Het is van belang dat het landschap goed in balans blijft. Dit doen wij door middel van cultuurtechnisch werken. Daarnaast verzorgt Hovenier Joris van Roosmalen ook het kappen en weghalen van bomen, evenals het wegfrezen van grote kluiten. Alles wordt op een professionele en veilige manier uitgevoerd.

Ontwerp uw tuin met hét hoveniersbedrijf in Veghel

Misschien heeft u al bepaalde ideeën voor uw tuinontwerp, of wellicht wilt u zich laten verrassen door een ontwerp van Joris van Roosmalen. Wij gaan met u in overleg en luisteren daarbij aandachtig naar uw wensen en behoeftes. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een eenvoudige schets, maar ook van een zeer uitgebreide tekening. Zo kunt u meer inzicht krijgen van het uiteindelijke resultaat. Laat u informeren en adviseren om uw droomtuin te  kunnen realiseren.

Contact

Bent u enthousiast en wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten