Als erkende hovenier in Veghel en omstreken kunnen wij u goed helpen bij uw tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp. Door jarenlange ervaring en vakkundig te werk gaan, zijn wij hedendaags tuinkeur gecertificeerd. Hier zijn wij zeer trots op, wat betekent dat wij voor u de beste oplossingen aanbieden voor uw tuin. Altijd al uw wensen willen verwezenlijken in uw tuin? Kom dan in contact met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Tuinaanleg, -ontwerp en -onderhoud in Veghel

Door onze jarenlange ervaring hebben wij ons kunnen specialiseren op verschillende vakgebieden. Onze vakkundige medewerkers kunnen in kleine én grote tuinen werkzaamheden uitvoeren. Hovenier Joris van Roosmalen kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Uw hovenier voor de zomer en winter in Veghel

Heeft u interesse in kleine technische zaken of kleine bouwwerken? Dan bent u bij Joris van Roosmalen aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met vaste bouwtechnische bedrijven, waardoor u één aanspreekpunt heeft. Ook in de wintermaanden staan wij voor u klaar. Met het juiste materiaal kunnen wij uw bestrating sneeuwvrij maken. U moet per slot van rekening toch uw klanten veilig kunnen ontvangen.

Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen werkt bewust

Het is van belang dat landoppervlaktes goed in balans blijven. Dit doen wij door middel van cultuurtechnisch werken. Daarnaast verzorgt Hovenier Joris van Roosmalen ook het kappen en weghalen van bomen, evenals het wegfrezen van grote kluiten. Alles wordt op een professionele en veilige manier uitgevoerd.

Ontwerp uw tuin met hét hoveniersbedrijf in Veghel

Tijdens overleg luisteren wij aandachtig naar uw wensen en behoeftes. Onze medewerkers kunnen u voorzien van een eenvoudige schets, maar ook van een zeer uitgebreide tekening. Hierdoor kunt u meer inzicht krijgen van het uiteindelijke resultaat. Laat u informeren en adviseren om uw droomtuin te  kunnen realiseren.

Bent u enthousiast en wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten