Zoekt u een gepassioneerde hovenier in de omgeving van Vught? Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen staat u bij in de breedste zin van het woord voor uw tuin. U kunt bij ons terecht voor:

Uw hoveniersbedrijf voor grote- en kleine projecten

Als hovenier in de omgeving van Vught spelen wij in op uw wensen. Dit betekent dat wij u graag van dienst zijn voor grote- en kleine tuinprojecten. Heeft uw tuin onderhoud nodig? Of wilt u uw tuin voorzien van een nieuw ontwerp? Wij bespreken uw wensen en gaan voor het hoogst haalbare. U kunt met onze hoveniers rekenen op:

  • Een persoonlijk contact;
  • Professioneel adviezen;
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij zijn tuinkeur gecertificeerd!

Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen is aangesloten bij branchevereniging VHG. Door Tuinkeur certificering kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Wij zijn trots op het cijfer 9.2, waarmee klanten ons beoordelen. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij uw wensen kunnen inventariseren. In een gezamenlijk gesprek presenteren wij dé juiste oplossing voor uw tuin. Joris van Roosmalen: úw hovenier in de regio Vught!

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen? Onder nieuws vindt u diverse leuke acties die momenteel lopen. Uiteraard kunt u ons ook volgen op Facebook om op te hoogte te blijven van onze diensten en een impressie te verkrijgen van de vele mogelijkheden.

hovenier tuinaanleg tuinontwerp onderhoud

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten