Bent u woonachtig in Waalwijk en zoekt u een hovenier? Dan is Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen dé groenspecialist voor uw tuinproject. Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden maken wij geen onderscheid tussen particulieren en bedrijven. Wij hebben veel passie voor ons vak en bieden een jarenlange ervaring in groenwerkzaamheden zoals tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tuinontwerp en -aanleg in Waalwijk

Wij bieden kwaliteit voor een gunstige prijs. De meeste werkzaamheden voeren wij zelf uit. Voor enkele disciplines, die minder vaak voorkomen, maken wij gebruik van vaste partners. U kunt in deze gevallen de hoogste kwaliteit verwachten, wij hebben namelijk met deze vakspecialisten goede afspraken gemaakt. Met onze leveranciers beschikken wij over korte lijnen, waardoor u altijd een goede kwaliteit en een gunstige prijs verkrijgt. Wij bieden de volgende diensten als hovenier in regio Waalwijk:

Hovenier Waalwijk: voor mens en natuur

Een tuin laten aanleggen is niet alleen mooi, maar het is ook goed voor de natuur. Meer groen zuivert de lucht en produceert zuurstof. Het behoudt of verbetert de kwaliteit van de grond en creëert leefruimte voor insecten en kleine dieren. Wilt u graag iets terug doen voor alles wat de natuur ons geeft? Laat dan een prachtige tuin aanleggen met aandacht voor de natuur.

Neem contact met ons op

Wij helpen u als vakkundige hovenier graag met al uw groenwerken in Waalwijk en omstreken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd naar wat wij eerder al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje onder referenties. Om verder kennis te maken met Hoveniersbedrijf Joris van Roosmalen, kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten