Een prachtig tuinontwerp is niet veel zonder een goede tuinaanleg. Dat begrijpt Joris van Roosmalen heel goed. Hij zorgt ervoor dat uw tuinontwerp tot leven komt en dat u jarenlang kan genieten van het eindresultaat. Bij referenties ziet u een overzicht van eerdere tuinen die hij heeft aangelegd. Woont u in de omgeving van Eindhoven? Dan kunt u op Joris van Roosmalen rekenen!

Tuinaanleg en meer

Bij Joris van Roosmalen heeft u het heft in handen. U bespreekt met hem wat u precies in uw tuin wilt hebben; dit kan met een ontwerp dat u zelf gemaakt heeft of u kunt samen met Joris van Roosmalen een ontwerp maken. Meer informatie hierover vindt u bij tuinontwerp. Daarna zorgt Joris van Roosmalen ervoor dat de tuin helemaal naar uw wens aangelegd wordt. Hij werkt met de beste materialen en heeft een goede samenwerking met leveranciers. Zo kunt u van een hoge kwaliteit tuin genieten voor een kleine prijs. Uiteraard kunt u met hem eventuele aanpassingen bespreken of extra’s toevoegen. De mogelijkheden zijn bij Joris eindeloos, denk bijvoorbeeld aan:

  • Aanleg vijver
  • Tuinverlichting
  • Tuinborders
  • Tuindouche of sauna

Om jarenlang te genieten van uw mooie tuin moet hij natuurlijke onderhouden worden. Dit kan Joris van Roosmalen gedeeltelijk, maar ook compleet doen. Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over het onderhoud van uw tuin. Meer informatie hierover vindt u bij tuinonderhoud.

Mocht u interesse hebben in de tuinaanleg van Joris van Roosmalen of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met hem opnemen.

Bijzonder tuinaanleg in Eindhoven

Het hoveniersbedrijf van Joris van Roosmalen is in Berlicum gevestigd. Het bijzondere aan zijn hoveniersbedrijf is dat hij zelf alle werkzaamheden uitvoert. Zo is kwaliteit bij hem elke keer weer gegarandeerd. Wilt u zijn vakmanschap ervaren en uw tuin door hem laten aanleggen? Dan kunt u contact met hem opnemen.

Neem contact met ons op voor tuinaanleg in Eindhoven

Als u nog een betrouwbare en professionele partner zoekt voor tuinaanleg bij u in Eindhoven, neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen en ideeën zijn en denken graag met u mee. Tijdens een afspraak kunnen we alle mogelijkheden bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken door te bellen naar (073) 503 52 29

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten