Een prachtig tuinontwerp is niet veel zonder een goede tuinaanleg. Dat begrijpt Joris van Roosmalen heel goed. Hij zorgt ervoor dat uw tuinontwerp tot leven komt en dat u jarenlang kan genieten van het eindresultaat. Bij referenties ziet u een overzicht van eerdere tuinen die hij heeft aangelegd. Woont u in de omgeving van Oss ? Dan kunt u op Joris van Roosmalen rekenen!

Gespecialiseerd in tuinaanleg

Misschien kijkt u wel eens naar uw tuin en bedenkt u zich dat het tijd is om uw tuin eens flink onder handen te nemen. Op dat moment is het tijd om ons in te schakelen. Wij weten het beste uit uw tuin te halen. Wij kunnen tuinaanleg in Oss realiseren, zowel gefaseerd of in zijn geheel. U kunt bij ons terecht voor renovatie van uw bestaande tuin, maar ook voor het aanleggen van een nieuwe tuin, Voor tuinaanleg in Oss bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Tuinaanleg en meer

Bij Joris van Roosmalen heeft u het heft in handen. U bespreekt met hem wat u precies in uw tuin wilt hebben; dit kan met een ontwerp dat u zelf gemaakt heeft of u kunt samen met Joris van Roosmalen een ontwerp maken. Meer informatie hierover vindt u bij tuinontwerp. Daarna zorgt Joris van Roosmalen ervoor dat de tuin helemaal naar uw wens aangelegd wordt. Hij werkt met de beste materialen en heeft een goede samenwerking met leveranciers. Zo kunt u van een hoge kwaliteit tuin genieten voor een kleine prijs. Uiteraard kunt u met hem eventuele aanpassingen bespreken of extra’s toevoegen. De mogelijkheden zijn bij Joris eindeloos, denk bijvoorbeeld aan:

  • Aanleg vijver
  • Tuinverlichting
  • Tuinborders
  • Tuindouche of sauna

Om jarenlang te genieten van uw mooie tuin moet hij natuurlijke onderhouden worden. Dit kan Joris van Roosmalen gedeeltelijk, maar ook compleet doen. Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over het onderhoud van uw tuin. Meer informatie hierover vindt u bij tuinonderhoud. Mocht u interesse hebben in de tuinaanleg van Joris van Roosmalen of meer informatie willen, dan kunt u altijd contact met hem opnemen.

Neem contact met ons op voor tuinaanleg in Oss

Als u nog een betrouwbare en professionele partner zoekt voor tuinaanleg bij u in Tilburg, neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen en ideeën zijn en denken graag met u mee. Tijdens een afspraak kunnen we alle mogelijkheden bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken door te bellen naar (073) 503 52 29

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten