Hovenier voor Oss

Wilt u een hovenier in Oss of omgeving inhuren? Kies voor Hovenier Joris van Roosmalen. Wij zijn uw partner op het gebied van:

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van deskundige adviezen. Er wordt bij verschillende projecten nauw samengewerkt met vaste bouwtechnische bedrijven. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt, zodat u in alle gevallen gegarandeerd de gunstigste prijs/kwaliteitsverhouding heeft.

Het hoveniersbedrijf regio Oss voor uw bedrijfstuin

Bij Hovenier Joris van Roosmalen kunt u terecht voor een uitermate geschikte bedrijfstuin en/of bedrijventerrein. Heeft u maar een bepaald bedrag dat u kan uitgeven? Maakt u zich geen zorgen. Tijdens onderling overleg met u stellen we een werkschema op, waarbij rekening wordt gehouden met uw budget en de wensen. Voor een complete verzorging bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen al het werk uit handen, zodat u kunt focussen op belangrijkere zaken omtrent uw bedrijf.

Als hovenier lossen wij al uw tuinproblemen op

Het kan voorkomen dat u overlast heeft van bomen, boomwortels, stormschade, vorstschade of beschadigde bestrating. Schakel Hovenier Joris van Roosmalen in en wij lossen al uw problemen vakkundig en snel op!

Tuinontwerp, -aanleg én -onderhoud in Oss

Wij verzorgen de gehele tuinaanleg. Wij kunnen voor u een gazon aanleggen op een zorgvuldige manier. Diverse onderhoudsbeurten (voorjaars-, zomer- en winterbeurt) kunt u overlaten aan Hovenier Joris van Roosmalen. Daarnaast is het belangrijk dat u uw gazon goed blijft onderhouden. Zo kunt u jarenlang genieten van een mooi groen gazon. Uw gazon onderhouden kunt u op verschillende manieren doen:

  • Verticuteren en zaaien;
  • Gerold of gewalst worden;
  • Bemesten en maaien;
  • Gewied worden en beluchten;
  • Tegen ziekten en plagen beschermd worden.

Kiest u liever voor een gazon dat geen onderhoud nodig heeft? Wij hebben een bijzondere expertise op het gebied van kunstgras. Het mooie van kunstgras is dat het bijna niet te onderscheiden is met echt gras.

Neem contact met ons op!

Vragen over onze producten of diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen uw graag verder.

hovenier den bosch

Neem contact met ons op


    Bekijk ook onze andere diensten